Echipa Fotozone

Pentru ca intelegem ce volum de munca si efort necesita organizarea unei astfel de zile iar cand vine vorba de alegerea fotografului care sa surprinda toate momentele esentiale,decizia este si mai dificila,decidem sa intervenim noi si sa va ajutam ! Si cand spun noi, vorbim de 2 fotografi profesionisti pe eveniment la un cost mai mult decat rezonabil.Ne propunem si ne dorim ca si dumneavoastra, sa surprindem tot:

  • Un fotograf se dedica momentelor esentiale iar celalalt se ocupa de detaliile care necesita timp si atentie.
  • Un fotograf surprinde imaginea de ansamblu iar cel de-al doilea cadrele de aproape fara sa invadeze spatiul invitatilor.
  • Fiecare fotograf isi alege unghiuri diferite si compozitii diferite astfel ca, fiecare particica ce face parte din bucuria voastra si a invitatilor, sa ramana pentru eternitate prin intermediul imaginilor.

Alocam timpul necesar pentru a va cunoaste preferintele, stilul si personalitatea si asa rezultatul muncii noastre o sa fie atemporal.Vom fi langa voi si alaturi de voi pe intreaga durata a evenimentului pentru ca ne dorim sa aveti cele mai bune amintiri din ziua voastra speciala pe care sa le retraiti pentru anii urmatori.

Marian Dima

Fotograf Profesionist

Portofoliu

Nunta botez Petrecere sedinte foto/macro

Ionut Chitu

Fotograf profesionist

Portofoliu

Nunta botez Petrecere sedinte foto/macro